Turcescu s-a înscris la preselecția pentru Eurovision 2015

La câteva luni după ce a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit al serviciilor secrete și a anunțat că se retrage din presă, el îşi urmează pasiunea pentru muzică şi speră să câştige finala națională a concursului.
Robert Turcescu a decis să participe, din nou, la Eurovision, anunță site-ul iasiclick.ro. În 2013, el s-a calificat în finala naţională, câștigată de Cezar Ouatu.

Duminică a fost ultima zi în care artiştii au putut trimite piese, din care doar 12 vor merge mai departe. Eurovision România 2015 a atras aproape 100 de piese în cursa pentru un loc în finala din 8 martie, de la Craiova. Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini - suedezi, norvegieni, germani, britanici, australieni - speră să reprezinte România la concursul de la Viena.
Voltaj, Nicola, Luminiţa Anghel, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi membri ai trupei Rednex se numără printre artiştii care s-au înscris în Selecţia Naţională a Eurovision 2015, urmând ca melodiile finaliste să fie anunţate în această săptămână.

Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova şi difuzat, în direct, de TVR.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod