Tudor Chirilă a făcut o sesizare la Autoritatea Electorală Permanentă

Artistul a anunţat pe pagina sa de Facebook că a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la un banner PSD plasat în faţa parcului Herăstrău din Bucureşti.
"Să-mi spună şi mie cineva: a început campania electorală? Bannerul ăsta (evident de campanie) e agăţat legal?", i-a întrebat Chirilă pe fanii săi de pe Facebook, postând o fotografie cu un banner PSD pe care se afla mesajul "În Sectorul 1, PSD îţi dă puterea!"

Actorul şi cântăreţul în vârstă de 41 de ani îi îndeamnă pe cetăţeni să oprească "această mizerie", prin intermediul reclamaţiilor.

"Am sesizat autoritatea electorală permanentă cu privire la bannerul PSD amplasat în faţa parcului Herăstrău.
Văd azi că este o campanie în toată regula, după cum se vede (bannerul e în fundal). Probabil şi în alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprită de cetăţeni, prin reclamaţii. Vă invit şi pe voi să scrieţi celor de la sectorul 1 şi autorităţii electorale permanente"
, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.
 
Campania electorală pentru alegerile locale care vor avea loc pe 5 iunie urmează să fie demarată pe 6 mai, iar până atunci sunt interzise plasarea, afişarea sau distribuirea de mesaje cu caracter electoral.
 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 2 Feb 2016, 14:14
    VEZI

    Vezi-ti, ba, de nevasta si de borac, si nu te mai afla in treaba, pe bune!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod