Trupa El Negro lansează un nou album

de Georgiana Dorobanțu, 12 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa El Negro lansează un nou album
După 11 de ani de activitate muzicală, trupa El Negro revine cu un nou album. "Welcome to Green Repub!" va fi lansat pe 25 noiembrie, în club The Silver Church din Bucureşti.
 
"Am produs un album altfel, e o direcţie uşor nouă pentru El Negro, trebuie 'vazut cu urechile'. Brandul El Negro încă mai este asociat în mintea fanilor cu piese vechi, cu anumite haine, poate cu ceva comercial. După ani de zile în care ne-am dorit să fim pe toate radiourile, acum nu mai vedem lucrurile aşa.
Avem publicul nostru, ne-am împrietenit cu cei care ne ascultă şi nu ne mai interesează să îi convingem cu nimic, cântăm pur şi simplu, iar câştigul e în sinceritate, în sunetele clasice de percuţii, orgă, suflători, chitări, tobe... ",
menţionează Bogdan Negroiu, fondatorul trupei.
 
Primul extras pe single - "Be what you want to be" -  beneficiază de un videoclip ce rulează pe posturile tv muzicale, o piesă ce a fost extrem de bine primită în concertele trupei de până acum, iar El Negro pregătesc deja un nou clip.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod