Trupa El Negro caută tromboniste

de Nicoleta Tarantus, 1 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa El Negro caută tromboniste
Membrii formaţiei au decis să adauge noi "pioni" la componenţa El Negro, în acest moment alcătuită din şapte membri. Astfel, după îndelungi brainstorming-uri, Bogdan & Co au decis să aducă un plus de savoare concertelor lor prin cooptarea a două tromboniste. De altfel, îmbogăţirea formulei trupei cu noi membri face parte din scopul proiectului "Republika verde", prin care El Negro şi-a propus să susţină şi promoveze talentele reale autohtone.
 
 
"Trombonistii conduc această ţară şi de aceea ne-am gândit că integrarea lor în trupă ne pot netezi calea către succesul absolut"
, glumeşte Bogdan Negroiu. "La modul serios acum este adevărat că vom face o preselecţie pentru două tromboniste care să facă parte din El Negro, însă ne referim la tipe pasionate de acest instrument, care trăiesc reggae şi gândesc verde.
Ideea ne-a venit de la festivalurile de reggae internaţionale la care am fost în acest an - Summerjam - Germania şi Rototom Sunsplash - Spania, unde am fost impresionaţi de trupe cu tipe la trombon"
, adaugă artistul.
 
Prima apariţie a trombonistelor se preconizează a avea loc chiar în cadrul lansării albumului "Republika Verde" ce va avea loc la sfârşitul lunii octombrie.
 
Nu trebuie decât să trimiţi un mail la republikaverde@gmail.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod