Trupa Activ se relansează la Romanian Music Awards 2013!

Lansările de videoclipuri, de piese noi sau featuring-urile inedite sunt numai câteva dintre surprizele pe care le-au pregătit artistii pentru apariţia la cea mai prestigioasă gală de premiere- Romanian Music Awards. Aşadar, cea de-a XI-a ediţie, care va avea loc anul acesta pe 14 septembrie la Braşov, se anunţă de excepţie, dacă ne gândim numai la faptul că trupa Activ a decis să revină în muzică, după atâţia ani, tocmai pe scena acestui eveniment.
“Am pregătit o piesă specială pentru Romanian Music Awards, la care am lucrat foarte mult în studio cu baieţii de la HaHaHa Production. Vom avea un moment-surpriză, despre care nu vreau să dau prea multe detalii, dar fiţi pe fază, să nu-l rataţi! Deocamdată, vă pot da, însă, un indiciu: ne ghidăm după motto-ul <Dance is back>.”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Avi, membrul trupei Activ.
 
Oana, Avi si Rudi au înfiinţat trupa Activ în 1999 şi au cucerit topurile cu hit-urile “Sunete”, “Superstar”, “Zile cu tine”, “Reasons”, “Lucruri simple” sau “Under my skin”.
 
Ca în fiecare an, artiştii care urcă pe scena RMA vor surprinde cu momente spectaculoase.
Nici apariţiile pe Covorul Rosu nu se lasă mai prejos, unde divele showbiz-ului autohton promit să încingă atmosfera şi imaginaţia cu ţinutele lor create de designeri celebri.
 
Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicată evenimentului, rma.1music.ro, iar Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. 

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod