Trooper se alatura campaniei "Apa trece, Romania ramane"

de Ioana Maroşan, 6 Iulie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Trooper se alatura campaniei

Formatia Trooper se alatura celor care ii ajuta pe oamenii afectati de inundatii, prin intermediul campaniei "Apa trece, Romania ramane", initiata de postul TV Antena 3 si de fundatia "Mereu aproape".

Profitul obtinut la concertul Trooper de la Moreni de sambata, 3 iulie, cat si de la urmatorul concert care va avea loc in Vama Veche, Bar Hand pe 17 iulie va fi donat in contul destinat ajutorarii sinistratilor.

"De fapt, ajutorul este venit din partea voastra, a celor care veniti la concertele noastre. Cei 10 lei platiti pentru un bilet este o modesta contributie oferita de voi celor care au mare nevoie in aceste momente de orice ajutor, oricat de mic.

Ii incurajam pe toti cei care iubesc muzica rock sa vina la aceste concerte pentru a fi alaturi de romanii care au pierdut totul in aceste zile", precizeaza Alin Dinca, solistul trupei.

Jurnalistii de la Observator si Antena 3, alaturi de Fundatia „Mereu Aproape", cu sprijinul Carrefour, au inceput campania umanitara „Apa trece, Romania ramane". Iata conturile in care oricine poate sa faca o donatie pentru ajutorarea sinistratilor.

Fundatia Mereu Aproape
CIF : 18212553
Bdul. Ficusului nr.44A, et. 4, sector 1, Bucuresti
BANCA : BRD-GSG-SMCC
IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500
IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500

Afla cum poti ajuta victimele inundatiilor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod