Trooper a lansat videoclipul piesei "În ziua a opta" - VIDEO

Formația Trooper a lansat videoclipul piesei „În ziua a opta.” Aceasta este prima piesă înregistrată în formula extinsă de 6 membri, după cooptarea lui Cristian Oftez la finele anului 2013.

Filmările au avut loc în mai multe locații din București și din împrejurimi iar cel care s-a ocupat de realizarea videoclipului este Mihai Vasilescu, alături de care Trooper a mai realizat două videoclipuri pentru piesele „Liceul cimitir” și „Două roți.”

Piesa, cu o durată de peste 8 minute, reflectă direcția muzicală a grupului iar versurile, mai actuale ca niciodată, aduc ascultătorilor câteva probleme morale grave pe care le întâlnim în societatea contemporană.

Trooper, una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România, aniversează în această toamnă 20 de ani de existență.

După 7 albume de studio, 1 album live și multe sute de concerte alături de cele mai mari nume ale rockului mondial, cum sunt Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Megadeth, Europe, Whitesnake, Trooper demarează un nou turneu național care va  cuprinde cele mai importante orașe din România.
Până în prezent au fost confirmate următoarele date:

10 octombrie - Câmpina - Club Live
16 octombrie – Băicoi - Club Touche
17 octombrie – Cluj Napoca - Flying Circus
18 octombrie - Pitești - Club Hush
23 octombrie - București - Teatrul Excelsior - Unplugged
24 octombrie - Târgoviște - Fiord
30 octombrie - Iași - Rock'n Iași
31 octombrie - Bacău - Pub S
06 noiembrie - București - Arenele Romane
07 noiembrie - Brașov - Rockstadt
04 decembrie - Buzău - Cafeneaua Artiștilor
05 decembrie - Suceava - 31 Motor's Pub
12 decembrie - Sibiu - Rock Pub&More

6 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod