Trofeul Mulţumesc, Doctore! - un simbol al recunoştinţei faţă de medicii dentişti – a ajuns la Iaşi

Campania „Mulţumesc, Doctore!”, iniţiată de Colgate, şi-a desemnat câştigătorii! Doamna doctor Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna - Decan la Facultatea de Medicină Dentară din Iaşi a primit trofeul „Mulţumesc, Doctore” din partea pacientului său, Marius Stoica, câştigătorul campaniei Colgate Total.
Campania „Mulţumesc, Doctore!”, iniţiată de Colgate, şi-a desemnat câştigătorii! Doamna doctor Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna - Decan la Facultatea de Medicină Dentară din Iaşi a primit trofeul „Mulţumesc, Doctore” din partea pacientului său, Marius Stoica, câştigătorul campaniei Colgate Total.

Desfăşurată între 31 mai şi 1 iulie, campania a fost dedicată relaţiei medic-pacient, oferind posibilitatea pacienţilor de a-şi manifesta recunoştinţa pentru profesionalismul şi grija primite de-a lungul timpului de la propriul lor medic dentist.

Marele premiu, ce a constat într-un tratament stomatologic in valoare de 2.000 RON, a revenit domnului Marius Stoica din Iasi În plus, acesta a avut plăcerea să ofere medicului său trofeul Colgate Total – Mulţumesc, Doctore!¸ ca simbol al recunoştinţei pentru atenţia şi dedicarea sa.

„Suntem încântaţi de rezultatele acestei campanii şi ne bucurăm să vedem că  există români  care apreciază rolul medicului dentist în viaţa lor şi doresc să-i mulţumească acestuia! Am avut plăcerea să oferim, alături de un pacient total mulţumit, acest simbol de recunoştinţă şi preţuire medicului dentist care i-a adus zâmbetul pe buze.
Pentru excelenţa profesională, atenţia, grija şi dedicarea acordate pacienţilor în activitatea domniei sale de până acum, dorim să spunem şi noi Mulţumesc, Doctore! doamnei doctor Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna"
, au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive (România).

„Acest trofeu a fost o surpriză extrem de plăcută şi, cu siguranţă, o premieră în toată carierea mea de medic dentist. Am primit felicitări, mulţumiri atât de la pacienţi, cât şi de la studenţii mei, însă un asemenea gest venit din partea unui pacient este de-a dreptul emoţionant. Este o onoare să primesc acest simbol de recunoştinţă din partea domnului Marius Stoica, la iniţiativa Colgate Total, pe care de altfel o felicit. Nu există mod mai frumos de a te bucura de încrederea pacienţilor şi de a şti că eşti un profesionist apreciat de cei din jur”, a declarat doamna doctor Prof.
Univ. Dr. Norina Consuela Forna

„Mă bucur că am participat la această campanie şi că am beneficiat de un premiu pe cât de sănătos, pe atât de frumos. Cu ajutorul Colgate Total, am reuşit să am grijă de sănătatea mea orală şi să ofer un premiu special medicului meu dentist,  pentru profesionalismul său”, a declarat domnul Marius Stoica.

Colgate Total a premiat pacienţii total mulţumiţi

În cadrul acestei campanii, Colgate Total a creat o platformă de comunicare online pentru românii mulţumiţi de serviciile medicilor lor. Aceştia au putut descărca o felicitare de apreciere de pe pagina de Facebook Colgate România, pe care să o ofere doctorului la următoarea vizită.

În plus, proiectul a fost extins şi în centrele comerciale, unde cei care au achiziţionat produse Colgate Total s-au putut înscrie online în concurs.
Câştigătorii, desemnaţi prin tragere la sorţi, au primit accesorii electronice pentru a păstra mereu amintirea unui zâmbet frumos şi sănătos: tablete, camere foto sau video, imprimante şi rame foto digitale.

Colgate Total, protecţie completă imbatabilă!


Colgate Total, prin formula sa avansată, are grijă de sănătatea noastră orală în fiecare zi. Sistemul său unic luptă eficient împotriva bacteriilor şi ajută la prevenirea depunerii plăcii dentare până la 12 ore. Colgate Total asigură o igienă orală completă prin opt beneficii cheie, protejând împotriva cariilor, afecţiunilor gingivale, plăcii dentare, formării de tartru, sensibilităţii dinţilor, respiraţiei urât mirositoare, petelor dentare şi eroziunii smalţului.

Alegeţi Colgate Total pentru o protecţie completă imbatabilă pe tot parcursul zilei şi nu uitaţi să mulţumiţi medicului dentist, ori de câte ori aveţi ocazia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod