Tribute Club își redeschide porțile cu concert FreeStay

Așteptarea a luat sfârșit! Casa muzicii live își redeschide porțile pentru un nou sezon de petreceri și concerte memorabile, numai pe Calea Victoriei nr. 118
Sâmbătă 12 septembrie începând cu ora 22:00 se dă din nou startul petrecerilor pe Calea Victoriei nr. 118! Pentru al șaptelea sezon consecutiv, Tribute Club inaugurează o nouă serie de evenimente dedicate special publicului fidel și nu numai. Nume deja consacrat pentru viața de noapte bucureșteană, Tribute Club a creat o tradiție din organizarea de seri speciale și concerte cu muzică de calitate interpretată de nume celebre ale scenei românești.

Pentru că Tribute Club este locul în care oamenii vin să asculte muzică bună, să petreacă timp de calitate alături de prieteni și să ia parte la petreceri cu adevarat memorabile, noul sezon o să ofere pe lângă artiștii deja abonați la scena clubului și surprize plăcute publicului său.


Așadar, cu un show care se promite a fi electrizant, trupa FreeStay va interpreta sâmbătă 12 septembrie, melodii celebre din repertoriul internațional cât și compozițiile proprii. Atât cover-uri romanești cât și străine vor antrena publicul pe parcursul petrecerii de redeschidere a Tribute Club. Deja cunoscută ca fiind o trupă show-band de top, FreeStay a fost fondată în anul 2012 de către Florin Ristei (căștigător al concursului de talente X-Factor România 2013) și Șerban Niculae (clape/voce).
Trupa se completează cu Vladimir Grafu, un tânăr toboșar care a surprins de la prima audiție, Mihai Togănel, basist pe care trupa a avut ocazia să-l cunoască la diferite jam session-uri, Alin Ilieș, chitarist absolvent de Conservator, și clăparul Alin Teodorescu, cel mai tânăr membru al trupei.

Prețul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere este 22.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod