Trei membri noi in grupul Vacanta Mare

Facebook Twitter Comenteaza
Trei membri noi in grupul Vacanta Mare

Toamna aceasta, grupul Vacanta Mare vine cu noutati pe toate planurile: un serial nou, personaje noi, intamplari care mai de care mai amuzante, decoruri spectaculoase si... trei actori noi, trei tineri talentati care de 2 saptamani sunt noii membri ai celui mai titrat grup umoristic din Romania, Vacanta Mare.

Ramona Olteanu, Cristian Boeriu si Daniel Lazar sunt novicii grupului, insa rolurile lor din noul serial marca Vacanta Mare, care se lanseaza pe 15 septembrie 2008 de la orele 22.00 la Kanal D, sunt foarte importante, ei reprezentand intriga noului sezon.
Aparitia celor trei personaje noi: Profesoara (Ramona Olteanu), Investitorul (Daniel Lazar) si Popa (Cristina Boeriu) in linistea satului Sadova, schimba complet viata Leanei (Mugur Mihaescu), pe a lui Costel (Radu Pietreanu) si pe a tuturor locuitorilor satului din inima Olteniei.

Intrigi noi se tes intre Urinela (Ani Cretu) si Leana pentru a o indeparta pe frumoasa Profesoara din calea cuceririi inimii singurului barbat normal din Sadova: Investitorul, un baiat tanar, frumos si bogat care s-a hotarat sa investeasca in agricultura.


"Dupa toti acesti ani in care echipa Vacanta Mare s-a consolidat ca o adevarata familie, am hotarat ca este timpul sa trecem la o noua etapa si sa incercam sa marim clanul, sa crestem copii pentru a avea cui sa ne lasam mostenirea. Cei trei noi membri Vacanta Mare sunt niste oameni foarte talentati, de la care avem asteptari mari. Abia am inceput colaborarea astfel ca inca mai este loc de foarte multe surprize. Noi speram ca publicul ii va primi bine, astfel incat cei trei sa-si faca un loc in inimile noastre si ale telespectatorilor", declara Mugur Mihaescu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod