Tori Spelling ignoră infidelitatea soţului

Actriţa a afirmat că este recunoscătoare pentru familia ei fericită, la doar o zi după ce a fost făcut public faptul că a fost înşelată de soţul său, actorul Dean McDermott.
"Pe măsură ce alt an se apropie de sfârşit, nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru toate binecuvântările mele: familia mea frumoasă, prietenii minunaţi şi, bineînţeles, voi toţi", a scris Tori Spelling pe blogul ei personal, în ziua de Crăciun, potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 40 de ani, a publicat şi două fotografii de Crăciun cu cei patru copii pe care îi are cu actorul canadian Dean McDermott: Liam, în vârstă de 6 ani, Stella, în vârstă de 5 ani, Hattie, în vârstă de 2 ani, şi Finn, în vârstă de un an şi patru luni.

Totodată, Tori Spelling a sugerat că soţul ei face parte din această familie fericită, deoarece postarea a fost semnată şi de Dean McDermott.
Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2006.

În cursul zilei de marţi, săptămânalul UsWeekly informa că Tori Spelling fost înşelată de soţul ei, pe 6 decembrie, cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand, care a făcut public acest lucru.

Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla în turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada.

"El (McDermott, n.r.) a fost romantic şi mi-a făcut multe complimente.
Îmi tot spunea «Eşti atât de frumoasă». Şi mi-a mai spus că el şi Tori au o căsnicie lipsită de sex. L-am crezut"
, a spus Emily Goodhand.

Tori Spelling urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever". De asemenea, anul viitor va juca într-un nou serial TV, "Mystery Girls", alături de fosta ei colegă din serialul "Beverly Hills 90210", Jennie Garth, relatează Mediafax.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod