Toni Tecuceanu, inmormantat azi

7 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Toni Tecuceanu, inmormantat azi

Slujba de inmormantare a actorului Toni Tecuceanu, care a decedat marti, la varsta de 37 de ani dupa ce a contractat virusul A/H1N1, a avut loc astazi, incepand cu ora 12.00, la Biserica Sf. Vasile (Drumul Sarii, nr. 119, Razoare), funeraliile urmand sa se desfasoare la Cimitirul Civil Ghencea,  informeaza EVZ.

Actorul a absolvit Facultatea de Arte, Sectia Arta Actorului, promotia 2004 in cadrul Universitatii Hyperion, colaborand si la "Cronica Carcotasilor".
 
"S-a stins un om plin de viata, tenace, un suflet cald, plin de energie, cu zambetul pe buze si poante bune in buzunar, maestru al travestiurilor, care imbina atat de bine calitatile de actor (Premiul pentru Cel mai bun actor la Gala Tanarului Actor HOP, editia 2006) cu cele de jurnalist (reporter ani de zile pentru Radio Romania Actualitati)", se precizeaza intr-un comunicat UNITER.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nina pe 7 Ian 2010, 20:04
    Odihneste-te in pace copil frumos!!

    Doamne! imi pare atat de rau de ceea ce am vazut azi la tv, toti colegii dumnealui plangeau din inima pentru acest Om de neinlocuit. Sunt doar o admiratoare a ''Cronicii Carcotasilor'' dar plange sufletul in mine dupa acest actor minunat Toni Tecuceanu. Regret nespus , tuturor celor indoliati va doresc putere si Dumnezeu sa va aline sufletele.

    0
    0

  • blue65 pe 7 Ian 2010, 18:30
    :(

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...pacat ca s-a pierdut un OM valoros

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod