Tom Cruise îşi caută o nouă iubită

Actorul american, care a fost căsătorit de trei ori, a decis să apeleze la ajutorul angajaţilor şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru a-şi găsi o nouă iubită.

"Tom era stresat din cauza întâlnirilor romantice, după controversele generate de precedenta «căutare» a unei soţii, însă acum a obosit să fie singur", a dezvăluit o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani - care a fost căsătorit în trecut cu Katie Holmes, Nicole Kidman şi Mimi Rogers -, a şocat opinia publică internaţională în 2012, după ce presa a dezvăluit faptul că starul folosea "un sistem de audiţii" pentru a-şi găsi o soţie potrivită.

Tabloidele americane au afirmat de curând că cea mai recentă soţie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, în vârstă de 36 de ani, simte în prezent "o antipatie intensă" faţă de actor.

Cei doi actori, care au împreună o fiică - Suri, în vârstă de opt ani -, nu îşi mai vorbesc deloc şi toate informaţiile despre fiica lor sunt transmise prin intermediul unor terţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod