Tiberiu Albu este câştigătorul de la "Vocea României"

În marea finală Tiberiu a interpretat o piesă legendară! O reprezentaţie care va rămâne în istoria show-ului: "Stairway to heaven" a ridicat toată sala în picioare.

În vârstă de 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport şi un mare fan al muzicii rock, lucru demonstrat şi prin reprezentaţiile susţinute pe scena Vocea României. Sub îndrumarea atentă a lui Tudor Chirilă, concurentul le-a oferit fanilor momente pline de energie de-a lungul ediţiilor Vocea României.  

În cel mai recent interviu acordat pentru site-ul vocearomaniei.protv.ro, Tiberiu a mărturisit că în momentul în care publicul l-a votat pentru marea finală a avut un sentiment greu de descris: "O mare putere de motivare pe care o să o ţin lângă mine pentru restul vieţii, am învăţat ce înseamnă suportul publicului, am învăţat ce înseamnă să fii obosit şi cu toate astea să scoţi de fiecare dată mai mult de la tine!"

În marea finală locul 4 a fost ocupat de Aliona Munteanu, pe locul trei s-a aflat Maria Hojda şi locul doi a fost ocupa de Anda Dimitriu.

Foto: http://vocearomaniei.protv.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod