The MOOoD in deschiderea concertului Lenny Kravitz

Facebook Twitter Comenteaza
The MOOoD in deschiderea concertului Lenny Kravitz

La mai putin de o luna dupa show-ul sustinut in cadrul B'Estfest, trupa The MOOoD va deschide concertul pe care Lenny Kravitz il va sustine pe data de 26 iulie, pe Stadionul Cotroceni. Au fost inaintate mai multe propuneri managementului artistului, The MOOoD fiind trupa aleasa chiar de Lenny Kravitz.

The MOOoD a luat fiinta in 2006, remarcandu-se in randul trupelor autohtone din noul val printr-un sound fresh, brit indie-rock, relativ nou pentru piata muzicala romaneasca. Cei patru membri The MOOoD - Mircea Voloh (chitara electrica), Marius Victor Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce) si Virgil Chitu (bass) - au crescut "cat altii in zece" si in mai putin de doi ani si-au trecut in palmares participari la festivalurile UnderLondon Fest 2007 si B'Estfest 2008.

Show-ul Lenny Kravitz din 26 iulie este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al artistului, "It's Time For A Love Revolution".
Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod