The Light - un nou cinematograf in Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
The Light - un nou cinematograf in Bucuresti

Compania The Light anunta, pe 31 octombrie, deschiderea unui modern cinematograf in Bucuresti: The Light. The Light este  un complex de 7 sali de cinema situat in Liberty Center, cel mai nou mall al Bucurestiului, care isi va deschide si el  portile in curand publicului larg.

Acesta este rezultatul viziunii a doi parteneri, John Sullivan si Keith Pullinger, care, dupa o bogata experienta in  domeniul cinematografiei in Europa, Australia si Asia, au decis sa fondeze in Romania primul cinematograf dotat cu echipament  digital pentru fiecare sala, avand in acelasi timp capacitatea de a proiecta filme in tehnica 3D.

Calitatea exceptionala a imaginii si a sunetului, dotarile tehnice de ultima generatie in proiectia digitala si 3D,  arhitectura interioara unica, calitatea mobilierului si, in special, a scaunelor sunt doar cateva din noutatile pe care le  propune The Light.

Cele 7 sali de cinematograf au o capacitate totala de 1200 de locuri si pe langa proiectiile de film, spectatorii pot gasi la  The Light un café-bar bine echipat, dar si un spatiu de tip lounge, doua sali de conferinte concepute ca un spatiu alternativ  pentru derularea unor evenimente diverse, de la intalniri de business pana la evenimente mondene.

The Light este o companie originara din Marea Britanie fondata de John Sullivan si Keith Sullivan, care isi propune sa  investeasca in Romania in zona cinematografului digital.
Noi locatii vor fi deschise in viitor, cea mai apropiata de  finalizare fiind cinematograful The Light din cadrul complexului comercial Tiago Mall din Oradea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod