The Killers, la B'ESTFEST

22 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
The Killers, la B'ESTFEST

Pe 1 iulie, "Ziua Zero" a B'ESTFEST, va sustine un concert The Killers, una dintre cele mai in voga trupe ale momentului. "Ziua Zero" va fi urmata de trei zile de B'ESTFEST, pe 2, 3, 4 iulie, si B'ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie.
 
The Killers s-a infiintat in 2002, componenta actuala fiind Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitara, voce), Mark Stoermer (chitara bas, voce) si Ronnie Vannucci Jr. (percutie, tobe). Soundul lor, un amestec de muzica electronica moderna si influente rock din anii '80 si '90, a cuceri multi fani, primul material discografic al trupei, "Hot Fuss",  inregistrand vanzari record de aproape cinci milioane de unitati.
Acest album a fost urmat de alte doua albume: "Sam’s Town", lansat in 2006 si "Day and Age", aparut in noiembrie 2008.

Incepand cu data de 22 ianuarie, pe www.myticket.ro sunt puse in vanzare si biletele de o zi de festival, atat pentru "Ziua Zero", cat si pentru cele trei zile de B'ESTFEST, urmand ca de marti, 27 ianuarie, acestea sa fie disponibile si in magazinele Diverta.

Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate ("Ziua Zero", zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie-30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).
Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod