The Amsterdams canta in deschidere la The Cranberries

19 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
The Amsterdams canta in deschidere la The Cranberries

Trupa The Amsterdams va deschide concertul celor de la The Cranberries. Recitalul romanilor va incepe de la ora 19.30, in timp ce concertul Cranberries va incepe cu o jumatate de ora mai tarziu decat anuntat initial, de la ora 21.00. Fanii ambelor trupe pot gasi inca in reteaua Eventim bilete la categoriile:  Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei).

The Amsterdams au sustinut la inceputul acestui an primul lor turneu extins in Romania, urmat, in luna mai, de primul lor turneu in Europa, la invitatia trupei canadiene, Wolf Parade (Canada).

In prezent trupa lucreaza la noi inregistrari impreuna cu Electric Brother si planuieste o lansare de disc pentru sfarsitul anului.

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod