Teste pentru depistarea consumului de droguri, in farmacii

3 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Teste pentru depistarea consumului de droguri, in farmacii

Incepand din 1 iulie, farmaciile Sensiblu distribuie gama de teste de depistare a consumului de droguri Screen. Testul poate fi de mare ajutor in lupta impotriva consumului de droguri si costa in varianta de test de identificare a consumului de droguri in saliva, Screen6, 112,3 RON.  

Testarea poate fi facuta acasa prin testarea urinei sau prin prelevarea si testarea salivei. Gama de teste Screen este folosita pe pietele occidentale cu succes de mai multi ani si este prezenta acum si pe piata romaneasca.

Testul de depistare a consumului de droguri in saliva poate fi facut simplu si rapid acasa, astfel:

1.
Colectarea salivei: dupa desigilare, timp de 3 minute, aparatul va fi tinut in gura de cel testat pentru a preleva saliva;
2. Interpretarea datelor: dupa verificarea conform instructiunilor din pachet a validitatii testului si dupa ce au trecut 10 minute, se vor identifica in functie de codurile de culoare (liniute de culoare in dreptul fiecarui tip de drog) rezultatele negative sau pozitive;
3. Evaluarea rezultatelor: in fiecare pachet exista un formular de evaluare si analiza care se completeaza (daca este cazul).


Testul furnizeaza doar un rezultat analitic preliminar calitativ. Pentru obtinerea unui rezultat final trebuie aplicata o a doua metoda analitica de testare. Testul garanteaza siguranta pentru o testare initiala, dar toate rezultatele non-negative trebuie confirmate si reanalizate de catre un laborator.
Pentru oricare dintre cele trei etape de utilizare a testului trebuie urmarite CU STRICTETE instructiunile de folosire aflate in fiecare pachet.

Testul depisteaza in saliva prezenta urmatoarelor droguri: amfetamine, cocaina, metamfetamine, marijuana, opiacee, fenciclidine.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod