Teo își lansează fiica de 10 ani în showbiz

După ce au lucrat împreună la emisiunea "Plaja lui Teo", de la Kanal D, prezentatoarea TV și Antonio Passarelli vor colabora din nou profesional.

De această dată, Teo o va implica profesional și pe fiica sa, în vârstă de zece ani, Maia. Din 4 martie, vedeta lansează un proiect online, o emisiune culinară care va fi difuzată în fiecare miercuri, începând cu ora 10.00, pe site-ul www.bucatarialuiteo.ro, şi care va fi prezentată de Teo, Maia Trandafir şi Antonio Passarelli.

"Tare mult mi-ar plăcea că Maia să gătească, pentru familie şi prieteni, că hobby! Şi mai mult mi-ar plăcea să înveţe de la cel mai bun, de la cineva care s-o influenţeze că om şi că artist.

Vom încerca, în «BucatarialuiTeo», să legăm ingrediente, prietenii şi amintiri fantastice. În memoria ei de copil, momentele acestea vor fi de referinţă. Şi le vom trăi împreună cu un chef care merită din plin această stare de graţie, respectiv bunul meu prieten Chef Antonio Passarelli", a declarat Teo Trandafir, citată de ziarul Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod