Taylor Swift, marea câştigătoare a galei MTV Video Music Awards 2015


Taylor Swift, la înălţime şi pe plan muzical, dar şi pe cel vestimentar


Rapperul Fetty Wap s-a impus la categoria "artistul de urmărit în viitor", Bruno Mars şi Mark Ronson au triumfat la categoria "cel mai bun videoclip al unui artist masculin" ("Uptown Funk!"), cântăreaţa Nicki Minaj a câştigat trofeul aferent categoriei "cel mai bun videoclip rap" ("Anaconda"), iar Fall Out Boy s-a impus la categoria "cel mai bun videoclip rock", cu piesa "Uma Thurman".

Gala MTV Video Music Awards 2015 a avut loc duminică seară, la Microsoft Theater din Los Angeles.

Gala VMA, care premiază artişti din lumea întreagă pentru realizări deosebite în domeniul producţiei de videoclipuri, a fost marcată de numeroase momente insolite în trecutul ei.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Kanye West a întrerupt discursul de acceptare a unui premiu susţinut de Taylor Swift în 2009, iar Britney Spears şi Madonna s-au sărutat pe scenă, în direct, în timpul ediţiei din 2003 a show-ului.

Galele Video Music Awards au început în 1984 şi au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, deţinut în prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important în industria de divertisment, notează agenţia citată.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidenţieze videoclipurile din spatele unor piese.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod