Tavi Colen se însoară! Iubita lui i-a spus „Da“

Emma Ştefan, în vârstă de 28 de ani, a acceptat cererea în căsătorie a fostului solist de la Talisman. Nunta va avea loc anul viitor.

Cei doi şi-au anunţat prietenii, la botezul fetiţei lui Cătălin Măruţă, că în 2016 îşi vor uni destinele.

După ce au terminat construcţia casei lor, situată într-una din cele mai scumpe zone ale Bucureştiului, Dealul Patriarhiei, care a durat patru ani, Tavi şi Emma au decis că a venit timpul să fie soţ şi soţie. Ei şi-au găsit deja naşi de cununie iar la anul vor face nunta, anunţă Libertatea.

Emma a acceptat cererea în căsătorie a solistului de la Talisman


Emma l-a cunoscut pe Tavi în adolescenţă, pe când era fan al trupei Talisman, iar drumurile lor s-au regăsit zece ani mai târziu, după ce solistul a trecut printr-o căsătorie şi o altă lungă relaţie, în urma căreia a venit pe lume Mario, simpaticul său băieţel, notează ziarul citat.

Tavi Colen a mai fost căsătorit o dată, cununia civilă fiind transmisă în direct la televiziune.

Cântăreţul şi iubita lui de la acea vreme, Irina, au fost aduşi în platoul emisiunii “Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. Primarul Marian Vanghelie a fost cel care a oficiat cununia civilă. Mariajul a rezistat însă doar doi ani: în  ianuarie 2004, Tavi şi Irina au ales varianta unui divorţ rapid, pe cale amiabilă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod