Targuri de toamna pentru oradeni

31 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Targuri de toamna pentru oradeni
Oradea, 31 August: Inceputul toamnei aduce la ERA Park o serie de activitati speciale: cea de-a doua editie a Targului de Antichitati si Agro Bihor – Targul Fermierilor Bihoreni, editia 2011.

Datorita succesului primei editii, Targul de Antichitati revine la ERA Park pentru toti pasionatii de istorie. Astfel, pe 3 septembrie, intre 10:00 si 20:00 oradenii care viziteaza ERA Park se vor putea bucura de prezenta celor peste 40 de expozanti din intreaga tara si de peste hotare care vor aduce la Oradea cele mai frumoase colectii de Numismatica, Filatelie, Cartofilie, Decoratii, Medalii, Ceasuri, Tablouri si alte obiecte vechi.

Targul Fermierilor Bihoreni Agro Bihor se va desfasura intre 2 si 4 septembrie la ERA Park, asa cum s-au obisnuit oradenii in utlimii ani.  Cei care viziteaza targul se vor putea bucura de prezenta a numerosi producatori si comercianti din intreaga tara si strainatate, care vor expune produse precum fructe, legume, flori si animale domestice si pana la masini, utilaje si echipamente agricole.
In plus, oradenii vor avea parte de distractie traditionala cu programele artistice oferite de peste 25 de ansambluri populare din zona, de-a lungul tuturor celor trei zile. Targul este organizat de Camera Agricola a Judetului Bihor, Consiliul Judetean Bihor si Era Park Oradea.

Duminica, pe 4 septembrie, continua si Lectia de Aikido sustinuta de maestrii de la Clubul Dojo Maya Vital de la ora 11:00. Cei care vor sa invete tehnici de autoaparare specific japoneze vor avea la dispozitie un curs de peste o ora la care participarea este gratuita.
Si in aceasta saptama continua la ERA Park campania Back to School, o campanie la finele careia micutii scolari vor avea ocazia sa primeasca un ghiozdan modern, complet echipat.
Promotia va avea loc in perioada 26 august – 25 septembrie si va pune la bataie 20 de ghiozdane pline, in fiecare saptamana. Pentru a intra in tragerea la sorti oradenii vor trebui sa achizitioneze produse de minim 50 de RON din magazinele din ERA Park.

Accesul la ERA Park se poate face cu urmatoarele mijloace de transport in comun: Nr. 23 din Cartierul Cantemir si Nr. 19 din Cartierul Rogerius (ambele linii circula din ora in ora).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod