Targul de nunti Weddings

8 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Targul de nunti Weddings
In zilele de 19 si 20 martie, in Jukebox Club va avea loc targul de nunti Weddings. Clubul va capata decorul unei Sali de nunta, unde zeci de exponanti isi vor prezenta produsele si este oprganizat de catre Jukebox.

Evenimentul  va avea intrare libera si se va desfasura sambata si duminica, in Jukebox Club in apropiere de Piata Unirii, pe Str Turturele, Nr 11, Sector  3, Bucuresti. Pe 19 si respectiv 20 Martie, expozitia va fi deschisa  vizitatorilor  intre orele 10.00 dimineata si 19.00 seara si va fi dedicata tuturor categoriilor de public. Primele zece cupluri  participante la eveniment  vor primi cate o sticla de sampanie alaturi de o surpriza speciala.

Evenimentul va fi insotit de  4 prezentari de moda, cate 2 in fiecare zi -  dimineata si seara,  cele 2 show-uri  fiind sustinute si prezidate de prezenta agreabila a vedetei Daniela Nane . Modelele prezente pe podium in cadrul showului sunt castigatoarele cunoscutei competitii Mis fata de la tara, productie a  Prima TV.  In cadrul Targului de Nunti de la Jukebox Venue, profesionisti in domeniu vor oferi  cuplurilor ce isi propun sa se casatoreasca,  informatii complete cu teme specifice de interes : designul rochiei de mireasa,  servicii foto si audio utile, servicii complete de transport si limuzine, servicii legate de aranjamente florale, bijutieri apreciati, etc.

Parteneri media: eva.ro si 1801.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod