"Ţăranul cu Maserati" şi-a furat-o iar, de la aceeaşi fată! 2-0 pentru ea!

VIDEO: Un nou episod cu perseverentul Petre Crăete. Şi acelaşi deznodământ, dar mai dureros.

Petre Crăete, zis ""Ţăranul cu Maserati", ţine morţiş să se facă de râs. Măcar o dată pe lună. În ultimul episod postat pe internet, el s-a dus s-o caute pe fata care i-a tras o geantă în cap. De data asta, însă, l-a durut mai rău. Iar supremaţia fetei e indiscutabilă: 2-0 pentru ea!

Crăete a aflat că Oana Cristoiu lucrează ca bodyguard în magazin, dar şi-a zis că n-o fi dracul atât de negru şi nici femeia aşa de înverşunată.

Omul s-a dus s-o caute la serviciu şi, galant cum pozează el, s-a prezentat cu un buchet de flori, dar şi cu o pereche de mănuşi, aluzie la prima lor confruntare, anunţă cotidianul "Click!". "Am venit s-o invit la cinema", a spus Crăete în clipul postat pe contul său de YouTube.

Fata i-a dat florile înapoi. Peste ochi! Şi asta n-a fost tot. Ea i-a fript şi-un vole perfect, direct în cea mai sensibilă zonă.
„L-am lovit pentru că florile erau ofilite. Bine că nu erau din plastic! Da, le acceptam dacă nu erau ofilite. Orice altă femeie ar fi făcut aşa", a povestit Oana pentru emisiunea „Drept la ţintă".

„Sunt foarte afectat, am avut nevoie de îngrijiri medicale", a spus Petre. „Acum nu prea mai pot să fac faţă. Aveam două iubite, dar nici cu alea nu mai pot", s-a tânguit el. Apoi şi-a recăpătat stilul cunoscut şi s-a apucat să se laude: „Să mergi cu mine la un restaurant de lux.
Să vezi şi tu unde mă duc eu!"


Există însă şi opinii potrivit cărora episoadele care îl au ca protagonist pe acest amuzant posesor de Maserati sunt, de fapt, regizate, iar omul caută doar puţină celebritate neconvenţională. Oricum ar fi, Petre Crăiţă se dovedeşte perseverent. Ce urmează?

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod