Tango, pasiunea dansului argentinian

de Nicoleta Tarantus, 24 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tango, pasiunea dansului argentinian

Amphitrion prezinte, in premiera mondiala, "Tango in Red Major", noul spectacol marca Gustavo Russo, eveniment care va avea loc miercuri, 2 decembrie la Sala Palatului.

"Tango in Red Major" va fi un spectacol efervescent, senzual si extravagant. Conceptul a fost creat ca o piesa in doua acte. Alaturi de cele 6 perechi, cunoscute publicului datorita evolutiei in "Tango Seduccion", va mai fi prezent un cuplu-surpriza. Prin scenografie se va da nastere unor episoade suprarealiste, cu o tenta sarcastica asupra lumii contemporane.  

"'Tango in Red Major' va fi mai mult decat un spectacol de tango. Va fi o noua viziune a ceea ce se poate transmite prin acest dans. Cu o coregarfie fascinanta, cu ajutorul unor costumatii ametitoare, plin de incandescenta culorilor, de noutatea ideilor si de momente care trec dincolo de ritm, spectacolul este o creatie inedita. Practic, dansul (Tango), pasiunea (Rosu) si muzica (RE-major) vor incinge o seara rece de iarna", declara Gustavo Russo, leading star si coregraf.

Evenimentul se va bucura de sustinerea Ambasadei Republicii Argentina la Bucuresti.Biletele s-au pus deja in vanzare, avand preturi cuprinse intre 80 si 230 lei si sunt disponibile la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua Diverta si online pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod