Sylvia, super sexy la un resort din Turcia

Sylvia a facut furori zilele trecute la un resort de lux din Belek, Turcia, Titanic DeLuxe. Artista a sustinut un concert spectaculos alaturi de colegul sau de scena, DJ Rynno, si de cele doua dansatoare sexy, pentru cele cateva mii de turisti ce au ales sa isi petreaca vacanta la Marea Mediterana.
Solista a pus in scena un show de neuitat, cu lasere si efecte speciale, ce a inclus atat piesele proprii, cat si coveruri internationale precum “I Follow Rivers” sau “Ay si eu te Pego”, aparand in fata publicului intr-un body sexy acoperit cu benzi cu pietre stralucitoare.

A doua zi dupa recital, artista s-a relaxat la una din imensele piscine de la Titanic DeLuxe, etalandu-si formele perfecte intr-un  costum de baie din doua piese, negru cu imprimeu de leopard.

Artista s-a rasfatat pe sezlongul imens si s-a racorit la orele amiezii intr-un baldachin de poveste degustand fructe exotice si bomboane de ciocolata neagra.

Apoi, spre seara, s-a relaxat la spa-urile din incinta resortului, la hammam, si-a revitalizat simturile la dusuri care imita padurea tropicala, a facut masaje si a asistat la un show al celebrei trupe Fire of Anatolya si chiar al vedetei anilor ‘90, Haddaway, acestia fiind printre cei care au sustinut spectacole pe scena mare a resortului, in fata miilor de turisti, multi provenind si din Romania.

"Ne-a onorat invitatia de a canta pe aceeasi scena pe care au urcat in aceasta vara si Ace of Base, Haddaway sau Dima Bilan.
Prietenul nostru Mr Peter s-a ocupat sa ma simt rasfatata ca o printesa. Locatia este de vis, mai ales pentru cei carora le place sa inoate. Sunt opt piscine imense! Nu am mai vazut asa ceva! La spa am experimentat pentru prima data masajul turcesc, la hammam, facut la patru maini. Vi-l recomand!"
, spune Sylvia.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod