Sylvia: „Am fost tentată să fac menage a trois”

19 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Sylvia: „Am fost tentată să fac menage a trois”

Sylvia îşi surprinde plăcut fanii printr-un pictorial incendiar realizat pentru ediţia de luna aceasta a revistei FHM. Cântăreaţa care evoluează pe scenă alături de DJ Rynno a pozat în lenjerie intimă şi topless şi a acordat un interviu în care nu se fereşte să ofere detalii despre viaţa ei intimă.

Sylvia spune că i se întâmplă des să primească mesaje curajoase pe contul ei de Facebook şi pe email, însă, faţă în faţă, bărbaţii au mai puţin curaj.

„Primesc însă tot felul de mesaje pe Facebook. Datoria bărbatului este să încerce şi foarte des mi se cere numărul de telefon sau vin cu scuze de genul că vor să mă cheme la un concert, să le las numărul de telefon. Dar mă scot cu colegul meu, le zic că Dj Rynno se ocupă de concertele noastre şi le dau numărul lui. Nu vreau nici să jignesc bărbatul respectiv, dar trebuie să înţeleagă că există o limită”
, spune Sylvia.

Despre una din cele mai curajoase idei pe care a fost la un pas să o concretizeze în pat, Sylvia povesteste: “Am trecut de stadiul ăla, că hai să mai aducem un prieten în pat. Deşi am fost tentată la un moment dat, nu am dat curs tentaţiei şi acum nu aş mai face-o. În rest, suntem foarte deschişi şi ne place să experimentăm. De ce nu? Însă, dacă ceva mă deranjează la un moment dat, îi spun şi este foarte înţelegător şi ne oprim”.


Cât despre cea mai inedită iniţiativă în materie de sex, frumoasa solista adaugă: “M-am deghizat şi am plecat la mare după Andrei pe vremea când nimeni nu ştia că suntem împreună. Am trecut printre vreo cinci ziarişti fără să fiu recunoscută, m-am dus în camera lui, ne-am iubit toată noaptea şi a doua zi, dis-de-dimineaţă, am plecat fără să ştie nimeni de aventura noastră. Altă dată am făcut sex într-o pădure şi cineva ne-a văzut în momentul în care ne trăgeam pantalonii pe noi. Am fugit râzând!”

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabin pe 25 Oct 2011, 03:27
    vizualizare

    vreau sa te vad

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod