Sylvester Stallone si Mickey Rourke sunt "Eroi de sacrificiu"

9 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sylvester Stallone si Mickey Rourke sunt
Sylvester Stallone si Mickey Rourke prieteni dintotdeauna se intalnesc, din 13 august, si pe marile ecrane in pelicula "Eroi de sacrificiu". Scris si regizat de Stallone, "Eroi de sacrificiu" este un film de actiune clasic, in sensul ca toti actorii si-au realizat singuri cascadoriile si efectele speciale computerizate aproape ca nu au existat.

Protagonistii au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, iar barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor.
Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: "The Expendables/Eroi de sacrificiu".
 
MediaPro Distribution prezinta din 13 august filmul "Eroi de sacrificiu" in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod