Surpriză uriaşă la "Dansez pentru tine": Wilmark, dat afară din juriu!

El a fost scos din juriu cu doar câteva ore înainte ca emisiunea să fie difuzată pe post.

"Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi... mergem mai departe", a spus Ştefan Bănică Jr. pe un ton trist. Aceasta a fost singura referire din timpul emisiunii la modificarea de ultima oră.

Pro TV a confirmat informaţia şi a explicat motivul deciziei: "Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea <<Dansez pentru tine>> din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane", au precizat reprezentanţii postului.

Vinerea trecută, Wilmark a participat la emisiunea "Roata Norocului", de la Kanal D.

El a fost concurent la emisiunea prezentată de Liviu Vârciu şi i-a dat lecţii de dans Anei Maria Barnoschi, scrie Libertatea.

În locul lui Wilmark, în juriu a fost cooptată Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre. Ea va juriza, cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

La începutul emisiunii, Ștefan Bănică a prezentat juriul şi l-a rugat pe fiecare membru să anunţe ce anume va nota la fiecare concurent. "Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi", a explicat Elwirei Petre.
Pe site-ul concursului, Wilmark figura însă în continuare ca jurat.

O mişcare asemănătoare s-a petrecut anul trecut, când coregraful Cornel Patrichi a fost concediat după 12 sezoane.

În octombrie 2012, acesta a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu Edi Stancu. Surse din culisele emisiunii susţineau că Mihai Petre ar fi tras sforile pentru ca acest lucru să se întâmple, notează Libertatea.
Patrichi a fost susţinut atunci de Wilmark şi de Emilia Popescu.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ena pe 22 Oct 2013, 13:20
    nepotisme ...

    deci....urmeaza emilia popescu!

    0
    0

  • alexandra pe 22 Oct 2013, 10:14
    pacat.

    imi pare rau ca a plecat, erau haioase comentariile lui si ma amuzau dialogurile cu Banica. Oricum, consider ca sunt prea multi oameni in juriu, mai ales ca se pare ca oricum ei noteaza cam acelasi lucru.

    0
    0

  • Mobutuseseseko pe 21 Oct 2013, 18:12
    DE PE UNELE FRUNTI PANA SI MUSTELE PLEACA DEZAMAGITE !!!

    Adevarul este ca mai bine o baga pe D-na Bamboi,Marutza( Acruta) sau pe Nea Marin. Ultimul le cam are cu dansul popular.PROTV = O CIZMA DE TELEVIZIUNE. Leaga-i frate sa nu se poata duce sa dea Vantur(i ) pe la alte televiziuni sau sa dea dar contracost la tine.Ne-am intors la sclavagism. Negri pe plantatie!!!Willmark - lasa Teteo sa nu-ti para rau de alegerea lor. Cu ciobaneala si tziganeala nu se face rating. Apropo - pe maruta cand il dau OUT. - Ca numai Happy Hour nu este - Numai certuri, discutii aprinse pe teme de toata jena, tziganeli, parca-i cusca cu maimutze la zoo.Sau s-a mutat stirile de la ora 17.00 mai devreme. Mai urmeaza : Crime

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod