Studio One pregatesc un nou videoclip

Facebook Twitter Comenteaza
Studio One pregatesc un nou videoclip

Dupa ce au impresionat fanii cu ultimul lor clip, "Mee loves you", cei doi componenti ai trupei Studio One lucreaza acum la un alt material video.

Piesa, ce va beneficia de clip, se numeste "Forever" si este realizata in colaborare cu Vali Barbulescu. Videoclipul va fi filmat la Chisinau, in cursul acestei saptamani.

Decizia de a turna videoclipul in Republica Moldova a fost luata, in principal, la dorinta lui Vali Barbulescu. Acesta din urma a declarat ca este un fan convins al bucatelor si al fetelor din Moldova.
Serge Istrati, DJ-ul trupei Studio One, s-a declarat la randul sau incantat de idee, el fiind foarte increzator in talentul regizoral al celor de peste Prut.
 
Piesa "Forever" poate fi ascultata pe viitorul album al trupei, intitulat "Road to Honey". Acesta va contine 10 piese si 8 remixuri, semnate printre altele de nume mari precum: DJ Tom Boxer, Fly Project, DJ Andi, Konstantin & Kalisto, Vali Barbulescu, Crush si un renumit DJ din Rusia, DJ Yakush.

Desi inca nu a fost lansat oficial, patru piese de pe viitorul album al trupei au fost selectate pentru a aparea pe coloana sonora a unui serial din Rusia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod