Strazile din Bucuresti il pun la cheltuiala pe DJ Sava: A platit 1.500 de euro pentru o reparatie minora

Strazile din Bucuresti ii dau mari batai de cap lui DJ Sava. Bordurile inalte si gropile nu fac deloc casa buna cu masina pe care o conduce artistul. Astfel, Dj Sava are de infruntat mai multe probleme pentru ca a ales sa conduca o masina sport, luxoasa, insa foarte joasa, deloc potrivita cu infrastructura Capitalei. Tocmai de aceea, din cauza unei borduri, DJ-ul a spart bara din fata a masinii. Toata aceasta “distractie” l-a costat nu mai putin de 1.500 de euro, chiar daca era vorba de o problema minora.
“Am fost putin neatent si am lovit o bordura, asta din cauza ca si masina este extrem de joasa. Am platit in jur de 1.500 de euro. Nici nu vreau sa ma gandesc cat m-ar fi costat daca as fi avut o problema mai mare. Sper sa nu am. Asta e, mi-am dorit masina aceasta foarte mult”, a declarat Dj Sava.

Masina pe care Dj Sava o conduce este un Mercedes SL 500 , pe care si-a achizitionat din America. Pretul unui asemenea bolid este de 90.000 de euro, insa muzicianul a reusit sa si-l cumpere cu aproape jumatate din suma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod