“Stiai ca?”- despre Austria

Tirol
Tirolul va intampina cu peste 70 de statiuni de schi și aproximativ 5.200 de km de pârtii cu toate gradele de dificultate. In plus, stiati ca cei 5 ghețarii din Tirol oferă zăpadă garantată  până la zece luni pe an? Sau ca, trecand la istorie acum, rebelii din regiune s-au luptat cu armata lui Napoleon in inceputul secolului 19? Ca sa va convingeti, trebuie sa vedeti lucrarea “Panorama din Tirol” la Muzeul Regional din Tirol. Cand pasiti in localitatea Wattens cu siguranta veti poposi sa admirati stralucirea expozitiei “Lumile Cristalelor Swarovski”, una din cele mai mari atractii pentru turisti.

Incepe-ti excursia in Austria cu o vizita virtuala pe www,austria.info dupa care te asteptam in Promenada sambata, 16 noiembrie.
Poti castiga un sejur de sapte zile pentru familia ta la un hotel de 4 stele din feericul Tirol! O iarna plina de pofta de viata!

Schladming-Dachstein

Haideti sa pronuntam impreuna: Schladming-Dachstein. Regiunea in care cu o singura cartela ai acces la 5 statiuni dintre cele mai bune, cu 270 de instalaţii de transport moderne şi 760 km de pârtii. Peste tot, o zăpadă excelentă, pârtii perfecte, mult spaţiu şi WLAN gratuit în întreaga regiune. Iar cu aplicaţia mobilă “Ski amadé Guide” descoperi repede cabana preferata si domeniul schiabil care uneşte cei 4 munţi Hauser Kaibling – Planai – Hochwurzen şi Reiteralm, unde s-a desfăşurat Campionatul Mondail de Schi Alpin din 2013.

Incepe-ti excursia in Austria cu o vizita virtuala pe www,austria.info dupa care te asteptam in Promenada sambata, 16 noiembrie. Poti castiga un sejur de sapte zile pentru familia ta la un hotel de 4 stele din feericul Tirol! O iarna plina de pofta de viata!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod