Ștefan Stan, alături de sinistrați

Artistul a fost în comuna Glodeanu-Siliştea, judeţul Buzău, unde le-a împărţit oamenilor alimente. El a dat cot la cot la lopată cu angajaţii BGS.

Artistul a fost în comuna Glodeanu-Siliştea, judeţul Buzău, unde le-a împărţit oamenilor alimente. El a dat la lopată, cot la cot cu angajaţii BGS.

Câştigătorul de la Vocea României a plecat împreună cu mai multe echipe BGS. Aproximativ 200 de oameni s-au deplasat la Buzău cu 40 de maşini, relateazp ziarul "Click!". Situaţia critică a localnicilor l-au sensibilizat pe artist.

"Când ne gândim că toată ziua de plângem pentru diverse lucruri care sunt mai puţin semnificative! Oamenii aceia chiar au nevoie de ajutor, am văzut copiii cum stăteau la coadă pentru alimente.

M-a durut sufletul să-i văd fără ajutor. Am dus alimente şi am ajutat la dezăpezit", a declarat el pentru "Click!".

Ștefan e decis să mai participe și la alte acțiuni. ori de câte ori va fi nevoie. El a spus că vrea să ajute și mâine la dezăpezire.

"Sunt familii care nu au ce mânca, am văzut casa unei bătrâne acoperită cu zăpadă, nu avea pic de lumină în casă. Am încercat să dăm la o parte zăpada pentru a intra razele soarelui în casă. Pot rămâne şi fără aer., Acesta este doar un exemplu, sunt mii de oameni în situaţia asta.

Eu rog pe toată lumea să se implice, chiar şi o pungă de zahăr contează pentru ei. O lopată în plus, orice!", a mai spus Ştefan Stan pentru "Click!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod