Stefan Hrusca, live la sala Palatului

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Stefan Hrusca, live la sala Palatului

Sambata, 19 decembrie, traditia se continua, iar Stefan Hrusca urca pe scena Salii Palatului, intr-un concert extraordinar de colinde. Afirmatia "Nu exista Craciun fara Stefan Hrusca" este valabila in fiecare an, artistul aducandu-le bucurestenilor vestea Nasterii Mantuitorului, intr-un cadru festiv, specific maramuresean.

Colindele mieroase, fermecatoare, al caror refren este deja intrat in memoria colectiva, baladele care amintesc de cele ascultate la gura sobei, transforma fiecare intalnire cu publicul intr-o adevarata feerie muzicala.
"Florile dalbe", "Trei pastori", "Afara ninge linistit", "Sfanta-i sara de Craciun", "Linu-i lin" sunt doar cateva dintre aceste colindele care vor aduce bucurie in inimile ascultatorilor, purtandu-i pentru cateva clipe in lumea traditionala a satelor romanesti.

Cei care vor sa regaseasca atmosfera magica a Craciunului, sa se lase purtati in vremurile de odinioara de vocea calda a lui stefan Hrusca, sunt asteptati la Sala Polivalenta, pe data de 19 decembrie, ora 19.
Biletele sunt puse in vanzare la Sala Palatului, in reteaua Diverta, prin Eventim in librariile Carturesti, magazinele Vodafone si Germanos si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod