Ştefan Bănică va cânta pentru femei

Cântărețul va susţine două concerte unplugged dedicate femeilor, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus Bucureşti, informează un comunicat al managementului artistului, citat de agenția Mediafax.

Cântărețul va susţine două concerte unplugged dedicate femeilor, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus Bucureşti, informează un comunicat al managementului artistului, citat de agenția Mediafax.

Spectacolele se vor numi "Ce e dragostea?", titlu dat de unul dintre cele mai recente single-uri lansate de Ştefan Bănică, în colaborare cu Marius Moga, extras de pe noul album "Altceva".

După succesul înregistrat în 2011 şi 2012, artistul revine în luna martie cu spectacolele sale unplugged la Circ & Variete Globus, pentru al treilea an consecutiv, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii - un prilej deosebit pentru a le aduce acestora în dar cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul anilor, interpretate în varianta acustică.

"«Ce e dragostea?» va fi un concert de suflet, dedicat în mod special femeilor, pentru toate vârstele.

De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească.
Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, «Altceva». Aştept cu drag să ne revedem!"
, declară Ştefan Bănică.

Concertele unplugged marca Ştefan Bănică aduc o atmosferă cu totul diferită faţă de tradiţionalele sale concerte de Crăciun. Concertul unplugged presupune o reinterpretare a cântecelor într-o altă variantă faţă de cele cu care publicul este obişnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice.
Concertul unplugged se desfăşoară într-un spaţiu neconvenţional, decorul fiind conceput special în ideea de a crea un cadru intim.

În concertele unplugged se vor regăsi cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de artist, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Vor fi cântece mai noi sau mai vechi şi, bineînţeles, nu vor lipsi cântecele de dragoste de pe cel mai recent album semnat Ştefan Bănică, "Altceva", apărut pe piaţă în luna octombrie a anului trecut, de pe care au fost lansate deja trei single-uri: "Nu e prea târziu", "Ce e dragostea?" şi "Noaptea de Crăciun".

Biletele pentru aceste spectacole se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod