Ștefan Bănică: "Nu mi-e ușor, dar viața merge mai departe!"

Artistul a oferit primul interviu în care a vorbit despre destrămarea căsniciei lui cu Andreea Marin.

Bănică Junior a vorbit cu o echipă de reporteri de la emisiunea "Happy Hour" despre cum l-au afectat zvonurile din presă, dar şi despre planurile sale de viitor.

"Nu spun că este ușor, dar mergem mai departe, viața merge mai departe! Am lăsat ceva în urmă, avem un trecut comun și am făcut lucruri minunate, ceea ce este foarte important. Cel mai important lucru este fetița noastră", a spus Ștefan Bănică în emisiunea de la Pro TV. "Copiii mi-au dat putere să merg mai departe.

Sunt optimist, încerc să fiu optimist", a adăugat artistul.

Bănică a mai spus că l-a deranjat enorm agresivitatea presei vizavi de divorţul de Andreea Marin. "Eu un trăiesc din banii statului, ca să fiu nevoit să sau explicaţii despre viaţa mea privată!", a spus el. Cântărețul a subliniat că, deşi este persoană publică, asta nu înseamnă că nu are dreptul la viaţă privată.

"Eu şi Andreea am realizat multe lucruri minunate împreună. Viaţa merge mai departe.

Acum, tot ce-mi doresc este să fiu sănătos, deşi poate părea o banalitate. Vreau să am sănătate ca să mă concentrez pe ceea ce iubesc să fac, muzică şi teatru", a spus cântărețul.

Concertele din 7 şi 8 martie, de la Sala Palatului, vor fi precedate de un spectacol la Chişinău, la data de 4 martie, la Palatul Culturii. La concertele de la Sala Palatului va fi prezentă toată familia mea.

"Îmi rămâne timp mereu pentru cei doi copii ai mei, obligatoriu. Ambii au înclinaţii artistice.

Când o să fiu ceva mai liber, curând, voi pleca cu amândoi într-o vacanţă. Recent, fiul meu a împlinit 11 ani şi am fost cu el într-o scurtă vacanţă", a adăugat Ștefan Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică jr. (45 ani) au anunţat la începutul anului că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.



Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod