Station 4 lansează noul single al trupei: “Lumea este mare”!

Station 4, bine cunoscutul boy band lansat în urmă show-ului X Factor, revine cu cel mai nou single, numit “Lumea este mare”!

Anul trecut, Station 4 a ajuns în semifinalele concursului Eurovision, alături de Renee Santana, fiica celebrului Carlos Santana.

Cel mai nou single al celor patru băieți, “Lumea este mare”, a fost compus în studioul Mango Records de Dorian Oswin.

“Ne place mult noua piesă, este un produs al generației noastre și ne-am putut exprima liber la studio, iar la filmările lyric video-ului a fost foarte amuzant. Trebuia să îi dăruim fetei o floare și nu era nicio florărie în zona, așa că, am găsit...

o plantă interesantă și am cules din ea! :) Tot lyric video-ul este plin de întâmplări amuzante, întărește ideea piesei, aceea că nu ai nevoie de nimic ca să fii fericit sau să iubești. Nu contează banii sau alte lucruri, trebuie să fii tu și să îți deschizi sufletul către persoana iubita, iar restul vine de la sine. Noi sperăm că piesa să trasmită mesajul despre care am povestit mai devreme iar cei care ne ascultă și ne plac, să înțeleagă că fericirea stă în lucruri mărunte”, ne-au declarat băieții de la Station 4.

 

Aici puteți asculta cel mai nou single Station 4 – Lumea este mare:

https://www.youtube.com/watch?v=UDeW9rhsKqg

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod