Stallone vrea sa joace in "Sunetul muzicii"

Facebook Twitter Comenteaza
Stallone vrea sa joace in

Sylvester Stallone, antrenorul concurentilor si producatorul show-ului de televiziune "Se cauta un Rocky", difuzat la Pro Cinema, lasa sala de sport pentru "Sunetul muzicii".

Dupa ce Sly si-a dus fiica in varsta de 12 ani, Sophia Rose, la reprezentatia de la Londra a musicalului "Sunetul muzicii", se pare ca durul s-a indragostit de rolul capitanului Von Trapp. "Actorul nu numai ca s-a bucurat de fiecare minut al spectacolului, dar a plans si a ras la toate momentele emotionante", spune un spectator al muzicalului, care a stat in sala langa Stallone.

Aparitia lui "Rocky" in rolul capitanului austriac nu este doar o dorinta personala a lui Stallone, ci producatorii musicalului incearca sa-l convinga pe acesta sa apara pe scena intr-o noua reprezentatie a celebrului muzical.
Mai mult, dupa terminarea spectacolului, Sly a mers in culise, unde a avut o intrevedere cu distributia si producatorii muzicalului.

Pentru Stallone, aparitia sa pe scena nu ar fi tocmai o noutate. El a mai avut un rol in piesa de teatru "Score", unde a trebuit sa joace in fata unui public cu ochii fixati pe el, iar in ceea ce priveste cantatul, a avut-o profesoara pe nimeni alta decat pe Dolly Parton la filmarile de la "Clubul de noapte". Pentru filmul in care a jucat alaturi de cantareata de muzica country, Stallone si-a cantat singur melodiile, iar in urma reprezentatiei sale a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Totusi, avantajele lui Stallone pentru rolul Capitanului Von Trapp nu se opresc aici.
Experienta celor cinci copii pe care ii are acasa si antrenamentele pentru Rambo il vor ajuta sa dea militaria jos din pod cu foarte mare usurinta in rolul capitanului de armata, tata a sapte copii de nestavilit. Chiar daca nu il intrece pe Christopher Plummer la capitolul frumusete, Stallone va avea cu siguranta in "Sunetul muzicii" o apari]ie de neuitat pentru fanii sai. Dupa cum spune chiar Sly, "Nu sunt frumos in sensul clasic al cuvantului. Am ochii cazuti, gura stramba si vocea unui mafiot, dar nu stiu cum se face, ca tocmai de aici vine farmecul meu".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod