"Spider-Man 4", fara Kirsten Dunst?

26 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Producatorii peliculei "Spider-Man 4" duc o munca de lamurire asidua pentru a o convinge pe actrita Kirsten Dunst, in varsta de 26 de ani, sa reia rolul Mary Jane Watson, iubita lui Spider-Man (Tobey Maguire) si in cea de-a patra productie cinematografica a seriei, mentioneaza site-ul FemaleFirst.

Dunst nu a luat inca decizia de a se alatura distributiei filmului, in timp ce colegul sau de platou, Tobey Maguire, a confirmat ca va juca atat in cea de-a patra, cat si in cea de-a cincea pelicula a francizei de succes.

Regizorul Sam Raimi a declarat: "Sper ca ni se va alatura in curand.
Tocmai am stabilit o intalnire cu ea. Cred ca i-ar face placere sa joace din nou in film, dar nu as vrea sa vorbesc in numele ei".


Cu toate acestea, o sursa a precizat pentru publicatia "Daily Express": "S-a presupus ca Dunst va semna contractul pentru cel de-al patrulea film 'Spider-Man', dar inca nu este convinsa. Trebuie sa fie suta la suta sigura ca personajul sau va fi unul puternic, cu o poveste bine conturata. Cu siguranta, filmele nu vor mai fi la fel, fara ea".

Credit foto: fabdazzle.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:58
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod