Spectacolul "Mahalaua Mon Amour", pe 17 mai

1 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Spectacolul

Cererea pentru spectacolul "Mahalaua Mon amour", al carui protagonist este maestrul Tudor Gheorghe, a depasit de aceasta data oferta celor 4000 de locuri puse la dispozitia spectatorilor.

Astfel, dupa epuizarea biletelor la spectacolul din 8 aprilie, o noua sansa a fost oferita publicului si pe data de 9 aprilie. Insa la numai 3 saptamani dupa punerea acestora in vanzare, iata ca Tudor Gheorghe va juca din nou cu casa inchisa. Asadar, pentru a satisface cererea mare a publicului, "Mahalaua Mon Amour" se va relua si pe data de 17 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Anton Pan, Zavaidoc, Faramita Lambru, Romica Puceanu, Ionel Tudorache sau Dona Siminica - sunt doar cativa dintre maestrii lautariei ce isi vor "imprumuta" creatiile maestrului Tudor Gheorghe care, in acompaniamentul unui taraf veritabil, va oferi publicului o reprezentatie remarcabila prin intermediul spectacolului "Mahalaua Mon Amour".

Turneul evenimentului incepe de astazi, 1 aprilie, la Craiova la Teatrul National Marin Sorescu si-si va continua traseul in cele mai importante localitati.


Pentru reprezentatia din Bucuresti, pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc astfel:  V.I.P. - 120 lei; Cat. I - 100 lei, Cat. II - 80 lei, Cat. III - 60 lei, Cat. IV - 40 lei, iar biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea - etaj 2, Magazinul Muzica si pe site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod