"Sotul si sotia", un nou serial de comedie la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza


Incepand de miercuri, 7 mai, de la ora 21.30, o noua comedie isi face debutul in hohote de ras, la Pro Cinema: "Sotul si sotia". O comedie spumoasa despre inconvenientele unei casatorii de convenienta, "Sotul si sotia" ii are in rolurile principale pe Debra Messing si Thomas Hayden Church.

Ned si Stacey se casatoresc la doar o saptamana dupa ce s-au cunoscut, dar nu pentru ca se iubesc cu disperare, ci pentru ca fiecare are nevoie de celalalt. Ned trebuie sa faca rost de o sotie pentru a obtine promovarea mult visata, iar Stacey nu are unde sa stea si profita de apartamentul lui Ned.


Debra Messsing, castigatoarea unui premiu Emmy din sase nominalizari si de sapte ori nominalizata la Globurile de Aur pentru "Will & Grace", a fost aleasa de revista "People" printre cele mai frumoase 50 de persoane din lume ale anului 2002, iar in 2003 a fost desemnata de "TV Guide" Cea mai bine imbracata femeie a anului.

Partenerul ei de ecran, Thomas Hayden Church, a fost nominalizat la Oscar in 2004 pentru rolul sau din "In vino veritas", iar in 2007 a castigat un premiu Emmy pentru filmul "Broken Trail", in care a jucat alaturi de Robert Duvall.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod