Soţul Andreei Marin, îngrozit de hoţii care le-au spart casa: „Puteau să mă omoare“

Tuncay este intrigat de faptul că hoţii au stat doar 5 minute în casa lor şi nu au luat nimic de valoare


Spargerea l-a pus serios pe gânduri pe soţul Andreei Marin. "Acum stau şi mă gândesc: dacă intrau cât timp eram şi eu în casă? Pentru că eu stăteam cu laptopul în braţe, cu lumina stinsă, căştile în urechi, aveam de gând să merg mult mai târziu să cinez cu prietenii mei. Din ce am mai observat pe imagini, cei trei mascaţi aveau în mână nişte răngi cu care au deschis uşile.

Aceasta este poziţia mea, pe care am relatat-o şi poliţiştilor, însă aceştia nu mi-au cerut şi o declaraţie scrisă", a explicat el pentru Click!.

Surse din Poliţie au declarat, pentru Mediafax, că Andreea Marin a depus plângere vineri noapte, în care a arătat că, între orele 20.30 şi 23.50, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa sa.

Andreea Marin ar fi arătat în plângere că nu era nimeni în casă în momentul în care hoţii au dat spargerea, iar aceştia nu au avut ce să fure, pentru că nu are obiecte de mare valoare.

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au făcut cercetări la casa Andreei Marin, au ridicat probe şi au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem, au precizat sursele citate.

Până la acest moment, poliţiştii i-au luat o declaraţie Andreei Marin şi au audiat vecini ai acesteia, dar şi un angajat al firmei care asigură paza în complexul rezidenţial unde locuieşte vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod