Soţul Andreei Marin, îngrozit de hoţii care le-au spart casa: „Puteau să mă omoare“

Casa Andreei Marin a fost spartă vineri noapte, iar vedeta a depus plângere la Poliţie


"Când ne-am uitat pe înregistrări, am observat că trei oameni care purtau măşti au rupt gardul şi au intrat în curte prin spate. Prima oară au verificat garajul. Au văzut că era o singură maşină acolo, pentru că Andreea nu a plecat cu maşina, eu am dus-o la aeroport. Nu s-au gândit o clipă că ea ar putea fi acasă. Cei trei nu erau deloc stresaţi, ci foarte calmi. Au deschis uşa la casă şi au intrat foarte uşor.

Ce e ciudat, parcă ştiau că Andreea nu a luat maşina cu ea. Au intrat toţi în casă, nimeni nu a stat de şase. Au zăbovit doar cinci minute şi nu au luat nimic de valoare. Au verificat dressingul, dormitorul nostru, au făcut un pic de dezordine doar printre lucrurile soţiei mele. Au plecat cu o geantă, în care Andreea spune că ar fi avut 1.000 lei", a mai spus fisioterapeutul turc.

El crede că hoţii au acţionat la pont şi urmăreau altceva: "Cred că au venit pentru ceva anume, pentru că este foarte ciudat că nu au luat nimic, deşi aveau de unde să ia bani, bijuterii.
Am comandat deja un dispozitiv de detectat microfoane, să vedem dacă au apucat să instaleze vreun soft în interior. În mod normal, trei hoţi care intră într-o casă sigur au venit cu gândul să fure. Ei nu au luat nimic, doar au făcut murdărie. Aveam laptop-ul la vedere, o geantă plină cu bani, nici nu le-au dat importanţă. Cum intrai în casă, dădeai cu ochii de ele. Cine ştie, poate au auzit ceva, poate ceva i-a speriat şi au fugit repede. Dar când au intrat în curte erau aşa liniştiţi, parcă veniseră la plimbare"
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod