Sosia lui Amy Winehouse a cantat pe mese si a baut din paharele invitatilor!

Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficială a regretatei Amy Winehouse, a susţinut sâmbătă seară în Square 15 un recital non-conformist.
Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficială a regretatei Amy Winehouse, a susţinut sâmbătă seară în Square 15 un recital non-conformist.

Îmbrăcată şi coafată leit ca idolul ei, cu o voce şi o atitudine aproape identică, Merante şi-a făcut apariţa pe covorul roşu din faţa clubului cu puţin timp înainte de miezul nopţii. La intrare o aşteptau gazdele DJ Wanda, alături de “Burlacul” Sergiu Barboni, Cristiana Tăuşanu şi o mulţime de fotografi şi cameramani de televiziune.

Dezinvoltă precum artista britanică, Merante a stârnit zâmbete atunci când, abia sosită la panoul de la intrare, a întrebat: “Unde-i băutura?”, aluzie la binecunoscuta depedenţă a lui Winehouse pentru alcool. Pe covorul roşu, DJ Wanda şi Merante s-au lăsat fotografiate preţ de mai bine de 10 minute, în picioare şi chiar întinse pe jos, după care au urcat la pupitrul DJ-ului pentru a-şi pregăti show-ul ce avea să urmeze.

Cu puţin timp înainte de sosirea lui Merante, în Square 15 şi-au făcut apariţia şi Cristina Cioran, Paula Chirilă şi Laura Lazăr. Imediat după miezul nopţii, din boxe au început să răsune acordurile pieselor lui Amy Winehouse. Merante a cântat live impecabil, având timbrul vocal aproape identic cu cel al regretatei artiste. S-a plimbat printre invitaţi, le-a cântat la ureche pentru ca apoi să se urce pe mesele de la separeuri.

Dezinvoltă din fire, sosia lui Amy Winehouse a băut din paharele cu suc, apă sau alcool ale invitaţilor şi chiar a gustat dintr-un tort aşezat pe masa unui sărbătorit. Apoi, Merante s-a suit pe barul clubului unde a interpretat încă două piese celebre ale lui Amy Winehouse. De pe bar s-a urcat direct pe umerii unui petrecăreţ, spre încântarea publicului. Apoi, s-a descălţat şi a dansat alături de DJ Wanda pe ritmurile piesei “Rehab”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod