Sophie Marceau şi Christopher Lambert divorţează

Cei doi actori au decis să se despartă, "de comun acord", după o relaţie care a durat şapte ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al celebrei actriţe franceze, potrivit AFP.

Sophie Marceau şi Christopher Lambert, care s-au căsătorit în 2012, nu au mai fost văzuţi împreună de la începutul acestui an, iar, vineri, despărţirea lor a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al actriţei.

10ani este diferența de vârstă dintre cei doi actori
Marceau, în vârstă de 47 de ani, şi Lambert, în vârstă de 57 de ani, s-au cunoscut în 2007, în timpul filmărilor pentru cel de-al doilea film regizat de actriţă, "Dispariţia din Deauville/ La Disparue de Deauville".

Anterior, Sophie Marceau a mai avut o relaţie de lungă durată, între 1985 şi 2001, cu regizorul Andrzej Żuławski, cu care are un fiu, Vincent, în vârstă de 19 ani.
Din 2001 până în 2007, Marceau a avut o relaţie cu producătorul de film Jim Lemley, cu care are o fiică, Juliette, în vârstă de 14 ani, notează Mediafax.

La rândul său, Lambert a fost căsătorit, din 1988 până în 1994, cu actriţa Diane Lane, cu care are o fiică, Eleanor Jasmine, dar şi cu Jaiymse Haft, din 1999 până în 2000.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod