Sophia s-a revăzut cu profesoara Teo Trandafir! I-a cântat purtând un costumYin Yang și o mască vintage!

Sophia, cea considerată una din cele mai excentrice vedete din România, s-a reîntâlnit, la mare, cu fosta ei profesoară de la Școala de Televiziune, Teo Trandafir. A fost o revedere emoționantă, artista apreciind nespus de mult sfaturile de la catedră ale vedetei de televiziune.
“Teo m-a încurajat să fiu eu însămi indiferent de ceea ce zice lumea, să cred în mine și în mesajul meu și să nu fac deloc compromisuri. Este o persoană fantastică, cu poftă de viață și un optimism debordant. Pentru mine este un exemplu de urmat”, spune Sophia.

Cu ocazia revederii, Sophia a pus în scenă, în cadrul emisiunii de la Kanal D, un nou show pentru noua sa piesă, “Ziduri”: a purtat o salopetă alb negru, inspirată de conceptele chinezești Yin și Yang, și o mască vintage impresionantă.

“Noua mea piesă vorbește despre zidurile pe care trebuie să le doborâm într-o relație pentru a putea construi ceva frumos, vorbeste despre o luptă între bine și rău.
Aceasta este motivul pentru care am purtat o salopeta de catifea alb negru inspirată tocmai de conceptele Yin și Yang. Este o salopetă ce face parte din prima colectie a brandului meu de haine, Sophia de Romania. Mi-am accesorizat ținuta cu o mască achiziționată dintr-un targ vintage de la Paris. Ochelarii au aplicații din dantelă. Un alt tip de mască, una din multele măști pe care nu mai încetăm să le purtăm”
, declară Sophia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod