Sophia l-a surprins pe Dani Otil: i-a cantat cu chipul acoperit de var alb

Sophia si-a facut o aparitie surprinzatoare in cadrul emisiunii “Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1. Excentrica artista a fost invitata sa cante in premiera noua piesa, “Ziduri”, moment pentru care a pregatit un look senzational.

Din dorinta de a exprima faptul ca suntem din ce in ce mai mult prizonierii propriilor temeri si ne lovim de propriile idei preconcepute, Sophia a aparut cu chipul acoperit de tencuiala alba, purtand o camasa lunga alba si avand in picioare sandale de tip roman.

A fost una din cele mai non-conformiste aparitii din cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 facandu-l pe Dani Otil sa catalogheze piesa drept o balada superba si sa o intrebe pe artista astfel: “Stiam ca visul oricarei fete este sa devina celebra si sa fie recunoscuta la coada la paine.
Ce facem in cazul tau?”, referindu-se la faptul ca Sophia alege acum sa isi ascunda chipul sub masca de machiaj.

Artista a explicat aparitia spunand: “Banuiesc ca stiu la ce te referi. Ei bine, ca in cazul lansarii fiecarei piese de pana acum am de transmis un mesaj. De aceasta data vorbim de faptul ca tindem sa traim cu masti chiar si atunci cand iubim. Ne este teama sa ne aratam propriul chip in relatia cu ceilalti, din nesiguranta”, i-a replicat artista.

Sophia a interpretat piesa “Ziduri” punand in scena, alaturi de trei dansaroti, un show cu coregrafie de dans contemporan ce l-a impresionat in mod vizibil pe Dani Otil.

Noua piesa a Sophiei, “Ziduri”, beneficiaza de un lyric video interesant si a insumat in doar trei zile peste 35.000 de vizualizari pe Youtube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod