Sophia Bush, "noua Marilyn Monroe" pentru viitorul presedinte american

Facebook Twitter Comenteaza
Sophia Bush,

Sophia Bush, actrita din serialul "Ruleta destinului", a iscat forfota mare la Hollywood, dupa ce a afirmat ca Barack Obama este singurul barbat din viata ei, in afara de antrenorul ei personal.
 
In plus, se pare ca nu este singura despre care umbla zvonurile ca ar avea o pasiune mai mult sau mai putin secreta pentru candidatul democrat la presedentia Statelor Unite, Scarlett Johansson fiind inca o actrita suspectata de ziarele americane ca ar avea o legatura cu Obama.

Dupa ce s-a aflat ca actrita ii scrie mailuri lui Obama pe adresa lui personala, au si aparut zvonuri cum ca Sophia Bush si Scarlett Johansson concureaza pentru rolul lui Marilyn Monroe in viata urmatorului presedinte american. Zvonurile l-au afectat destul de puternic pe Barack Obama, care a tinut sa dezminta orice legatura cu Sophia Bush sau Scarlett Johansson, in afara de cea legata strict de campania electorala.

Obama a incercat sa calmeze spiritele, spunand ca "o comparatie cu relatia dintre Marilyn Monroe si John F. Kennedy nu are niciun sens". "Le-am trimis doar niste e-mail-uri de multumire", a completat Obama, care se afla acum in cursa pentru cea mai puternica functie in stat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod