Sophia a purtat o rochie sub forma de cerc si palarie sub forma de storcator de citrice la petrecerea lui Stephan Pelger!

Nonconformista cantareata Sophia a fost in centrul atentiei la petrecerea prin care designerul Stephan Pelger a aniversat 10 ani de activitate in lumea modei. Artista si-a facut aparitia la eveniment purtand o rochie sub forma de cerc, piesa vestimentara fiind o creatie proprie.

Cantareata si-a accesorizat tinuta cu o pereche de sandale Chanel, clutch Alexander McQueen si o palarie sub forma unui storcator de citrice.

"Este o rochie inedita din catifea neagra, sub forma unui cerc. Are balene din sarma otelita care sa-i pastreze linia croiului, iar pe interiorul cercului am trasat cu ata verde neon alte semicercuri, astfel incat m-am jucat cu forma in forma. Palaria este tot din catifea neagra si a fost inspirata de storcatorul de citrice din copilarie", declara Sophia.

Peste 450 de invitati au luat parte la petrecerea care a aniversat 10 ani de la momentul lansarii lui Stephan Pelger in lumea modei.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un spatiu neconventional, la etajul patru al magazinului Cocor din Bucuresti. Party-ul, realizat in parteneriat cu Absolut Vodka, a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.



Printre vedetele care au luat parte la evenimentul aniversar s-au numarat Andreea Marin, Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Camelia Sucu, Andreea Raicu, Amalia Nastase, Andreea Banica, Laura Cosoi,  Alina Sorescu, Dana Sota,  Ovidiu Buta, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Virgil Iantu, Sore, Alexandra Ungureanu, Irina Mohora, Raluca Lazarut, Cristina Cioran, Paula Chirila, Laura Lazar, Daiana Anghel, Sonia Argint-Ionescu, Alina Puscas, Alexia Talavutis, Sabina Iosub, Tania Budi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod